Nar vi icke visar hur sa vi ager sta granser, sa kommunicerar vi mot var partner

Nar vi icke visar hur sa vi ager sta granser, sa kommunicerar vi mot var partner

Det befinner sig latt hant att ni tar tillsamman gamla rutin in inom nagon fars samband, skad det ar e sakert metod att doma din nya relation mo dit folktom saso dina gamla; namligen att saken dar forut alternativ senare tar slut. Ansat att undersoka hurs somliga saker ick funkade i saken dar gamla relationen, och ansat att ej revider dito misstag.

– Vi bor instruera oss nagot forsavitt oss sjalva i varje forhalland, sarskilt do saso tar slut. Vi bor bliva battre tack vare do. Att existera observant pa vilka forandringar du behover foreta stav att ringa saken da nya relationen att klaffa ar det sasom leder mo succ, anser Cunningham-Sumter.

– Vi tenderar att prova gomma vara mindre bra sidor odl lange vi kan, aven om vi kanner till att det befinner sig ohallbart, uppge livscoachen Leannah Lumauig.

Fordo eller framtid kommer du ick langre orka grepp uppe nago fullstandig front, vilket kan resultera brak sam att din partner ej litar villi dig. Ager n en fattas som din partner bestamt icke kan liv med odl ar det oftast forbattring att begripa att du eventuellt ej passar ihop sam fortsatta, an att n forsoker befinna nagon annan sta att ringa relationen att funka.

Att ick plantera granser

– att vi befinner si acceptera tillsamman don sasom vi i sjalva verket besvaras utav. Vi skanke falska drommar vilket kan resultera i harva och misstroende senare i relationen, uppg Lumauig.

Givetvis kan det besta harligt att besta hjalpsam sam impulsiv med nago pur partner, men vill du att relationen ska greppa lange, se mo att er kanner till varenda d age varandra. Ar du en indivi saso icke diggar att existera impulsiv andock gor en dispens pro din partners skull, odla kan det besta finfin att existera explicit med att det ar nyligen en kissbrides.com lära sig detta här nu sidospar.

Ursakta saken da andres uppforande, sasom icke befinner si bra

Befinner si din partner grov, inte bra gallande att lyssna eller ren ut sagt dum? Forsavitt ja, avvakt utan att fanga upp det tillsamman din partner sta att det ”inte ar sa farligt” alternativt pro att ni ick vill besta at fortrytelse. I enlighet med livscoachen Mitzi Bockman blir massa daliga ruti sam beteenden varre omside, sa det kommer blott bli svarare pro dig samt din partner att ta tag i do. I varsta kollapsa blir det sa dalig att det ar lattare att knalla olika vagar.

Framfora givetvis nar ni anser nej

”Comunicazioni!” (kommunikation kungen italienska), brukade ett alderstigen kollega anfora nar det varje nagot sasom icke fungerade i arbetsteamet. Det befinner si odla viktigt att ni samt din partner kommunicerar villi en enastaende sam tydligt metod tillsamman varandra. Sag ej ja forsavit du avse nopp, sag icke att ni inte befinner si arg forsavitt n befinner sig det. Sadant leder endast mot irritation och dispyt.

Logner och halvsanningar

Av och till kan det kannas smidigare alternativ battre att bluffa, an att saga sasom det befinner si. Andock gor ni det mot nago bruk kommer du snabbt tarv navigera de i e komplext kontaktna fran logner och sanningar och standigt anordna ordning pa underben som sades mot vem. Utover att det kan existera stressande pro dej, befinner sig risken stor att din partner kommer villig att du ljuger sam tappar fortroendet for dej.

n begripe ej hurda hen visar karlek

Endast pro att din partner inte uppg ”Jag alskar dej.” var dag odl betyder icke det att hen inte gor det, alskar de salede. Olika personer inneha skilda takti att formulera sin karlek. Stav din partner ganska det mest naturliga sattet att framfora sin karlek ar att repparera delikat mat till dej, under tiden n blott forknippar det tillsammans en bestyr som skall klaras fran va dag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *